- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Spagetti burrata resepti
Kermainen burrata on tämän italialaisen pasta-annoksen keskipiste. Reseptissä se muodostaa vastakohdan aromaattiselle tomaattikastikkeelle ja maukkaille Taggiasca-oliiveille.

Table of contents
Kermainen burrata on tämän italialaisen pasta-annoksen keskipiste. Reseptissä se muodostaa vastakohdan aromaattiselle tomaattikastikkeelle ja maukkaille Taggiasca-oliiveille.
Ingredients
- 4 Pallot Burrata
- 500 g Spagetti
- 1 Lasi Taggiasca-oliivit
- 250 g Kirsikkatomaatit
- 2 punasipulit
- 1 Covenant Basilika
- 1 Valkosipulin kynsi
- 6 EL Oliiviöljy
- Suola
- Pippuri
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Kiehauta pastavesi ja suolaa hyvin. Keitä pasta siinä al dente -kypsäksi.
- Step 2Kuori ja puolita sipuli ja leikkaa se ohuiksi puolikuiksi.
- Step 3Kuumenna 3 rkl oliiviöljyä pannulla ja kuullota sipulirenkaat ja kuorittu valkosipulinkynsi.
- Step 4Kun sipulit ovat läpikuultavia, lisää kirsikkatomaatit pannulle ja kuullota. Kun tomaatit ovat pehmeitä, on aika lisätä valutetut oliivit. Lisää kauhallinen pastavettä ja anna laimentua.
- Step 5Kun pasta on melkein al dente, lisää nuudelit pannulle, sekoita ne hyvin kastikkeeseen ja odota, että spagetti on täysin kypsää. Nosta pois liedeltä. Kumoa nyt joukkoon basilikanlehdet.
- Step 6Jaa spagetti neljälle lautaselle ja aseta kullekin lautaselle burratapallo. Lorauta päälle hieman oliiviöljyä, mausta jauhetulla mustapippurilla ja koristele basilikan lehdillä.
Do you like the recipe?
Eikö spagetti burrata olekaan oikea resepti sinulle? Miten olisi sitten carbonara?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment