Kiehauta pastavesi ja suolaa hyvin. Keitä pasta siinä al dente -kypsäksi.
Kuori ja puolita sipuli ja leikkaa se ohuiksi puolikuiksi.
Kuumenna 3 rkl oliiviöljyä pannulla ja kuullota sipulirenkaat ja kuorittu valkosipulinkynsi.
Kun sipulit ovat läpikuultavia, lisää kirsikkatomaatit pannulle ja kuullota. Kun tomaatit ovat pehmeitä, on aika lisätä valutetut oliivit. Lisää kauhallinen pastavettä ja anna laimentua.
Kun pasta on melkein al dente, lisää nuudelit pannulle, sekoita ne hyvin kastikkeeseen ja odota, että spagetti on täysin kypsää. Nosta pois liedeltä. Kumoa nyt joukkoon basilikanlehdet.
Jaa spagetti neljälle lautaselle ja aseta kullekin lautaselle burratapallo. Lorauta päälle hieman oliiviöljyä, mausta jauhetulla mustapippurilla ja koristele basilikan lehdillä.