con gusto e amore.

Gustinin ruokablogi italialaisesta keittiöstä

– Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aidosta italialaisesta ruoanlaitosta: perinteisiä italialaisia reseptejä, aitoja italialaisia ruokia, paljon tietoa alkuperäisistä ainesosista ja suuren annoksen rakkautta Italiaa kohtaan. Joten tule, kokataan yhdessä italialaista ruokaa!

Italienische Rezepte - 100 % authentisch

Löydä parhaat alkuperäiset reseptit Italiasta A:sta antipastiin, P:stä pizzaan ja Z:stä zabaglioneen! Yksinkertaisten, selkeästi jäsenneltyjen ohjeiden ja runsaiden kuvien avulla voit valmistaa omia reseptejäsi.

Willkommen in der Pastaschule

Opettele valmistamaan itse pastaa: käsin, ilman paljon välineitä ja yhtä aidosti kuin nonna Italiassa. Se on helppoa vaiheittaisten ohjeidemme avulla!

Zur Pastaschule
#04 Farfalle
Ravioli-Rezept #05 Ravioli
Stadien der Fusilli-Entstehung dekorativ dargestellt - vom Teig zur Nudel #06 Fusilli

Auf nach Bella Italia!

Haluaisitko matkustaa sohvalta käsin Italian alueille ja tutustua maisemiin, niiden tunnelmaan ja kulinaarisiin teemoihin? Andiamo!

Alles über italienische Zutaten

Jos ihmettelet, mistä tipo 0- tai tipo 00 -jauhoissa on kyse, mikä on Colatura di Alici, mitä voit tehdä Ndujalla tai mikä ero on Grana Padanon ja parmesanin välillä, olet tullut oikeaan paikkaan.