Sormiruokavartaat – italialaiset reseptit

Etsitkö sormiruokavartaita seuraaviin juhliin tai nopeaa antipastilautasta? Entä italialaisia variaatioita? Esittelemme tässä artikkelissa kolme supernopeaa ideaa. Ainekset ovat Italian suosikkiklassikoita: basilikaa, oliiveja, tomaatteja, pastaa ja salumia. Mutta varo! Nämä nerokkaat italialaiset kebabit ovat suussasi yhdellä suupalalla! Buon appetito.

From Jens 1 Min Reading time

Mozzarellavartaat Parman kinkun ja melonin kera

Print Recipe
2
Sormiruokavarras melonin ja Parman kinkun kanssa – super nopea tehdä!
4
Cook Time 20 minutes
Total Time 20 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Leikkaa meloni 2,5 cm:n kuutioiksi, samoin kuin mozzarella.
  2. Step 2
    Varrasta nyt parmankinkkua, mozzarellaa ja melonia hammastikkuun yksi toisensa jälkeen, kunnes ainekset on käytetty loppuun.
  3. Step 3
    Asettele vartaat kauniille tarjoilulautaselle ja koristele muutamalla pisaralla paksua balsamiviinietikkaa “Il denso”.
Do you like the recipe?

Onko sinulla kysyttävää tästä sormiruokavartaiden reseptistä tai haluaisitko jakaa henkilökohtaisen ruoanlaittotemppusi kanssamme? Kirjoita sitten vain nopea kommentti alle!

Kebabia pinaatin ja tortellinin kanssa

Print Recipe
1
Sormiruokavartaat pinaatin ja tortellinin kanssa ovat loistava välipala!
4
Equipment
  • 20 kebabvartaita
Cook Time 20 minutes
Total Time 20 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Taita salamiviipaleet kahdesti niin, että ne näyttävät kolmioilta.
  2. Step 2
    Taita pinaatinlehdet kahtia.
  3. Step 3
    Leikkaa mozzarella 2,5 cm:n kuutioiksi.
  4. Step 4
    Aseta vartaisiin yksi toisensa jälkeen seuraavat: musta oliivi, tomaatti, pinaatti, tortellini, pinaatti, salami, mozzarella, tortellini, pinaatti, salami, vihreä oliivi, pinaatti, tomaatti ja musta oliivi.
Do you like the recipe?

Salami vartaat

Print Recipe
1
Herkullisia sormiruokavartaita oliiveilla ja salamilla. Herkullisia ja erittäin nopeita valmistaa.
4
Equipment
  • Hammastikku
Cook Time 20 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Laita kullekin salamiviipaleelle loraus pecorino-kermaa.
  2. Step 2
    Aseta keskelle oliivi tai tomaatti.
  3. Step 3
    Käytä nyt yhtä hammastikkua jokaista salamiviipaletta kohti ja työnnä se täytteen läpi. Tuloksena pitäisi olla pieniä veneitä.
  4. Step 4
    Asettele kebabit kauniisti lautaselle.
Do you like the recipe?

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

3.50 2 äänistä (1 rating without comment)
Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields