Salsiccian resepti suolaiselle risotolle

Tässä reseptissä kermainen, pehmeä risotto kohtaa suolaisen salsiccian. Suolainen herkku ja herkullinen sielunruoka kylmempinä päivinä.

From Jens 1 Min Reading time

Risottoresepti salsiccian kanssa

Print Recipe
4
Kermainen risotto kohtaa suolaisen salsiccian. Herkullinen italialainen ruokalaji kylmempiin päiviin.
Ingredients
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Irrota makkaran liha nahasta. Paista pannulla kuoritun valkosipulinkynnen kanssa 1 rkl oliiviöljyssä rapeaksi. Laita sitten sivuun.
  2. Step 2
    Kuutioi sipuli hienoksi ja paista se 2 rkl oliiviöljyssä suurella pannulla. Kun sipuli on läpikuultavaa, lisää riisi ja paista 1 minuutti. Kuullota sitten valkoviinillä.
  3. Step 3
    Lisää nyt salsiccia pannulle ja sekoita kaikki hyvin. Kaada liemi vähitellen risottoon kauhallinen kerrallaan. Sekoita hyvin usein, jotta mikään ei pala pohjaan.
  4. Step 4
    Mausta risotto suolalla ja pippurilla.
  5. Step 5
    Hienonna persilja ja raasta parmesaani. Säilytä hieman parmesaania ja persiljaa koristeeksi. Sekoita molemmat yhdessä voin kanssa juuri ennen kypsennysajan loppua, eli kun riisinjyvät ovat melkein kypsiä.
  6. Step 6
    Järjestä lautasille. Mausta karkealla pippurilla ja ripottele päälle parmesaania. Koristele persiljalla.
Do you like the recipe?
Salsiccia
Salsiccia – italialainen makkara

Voimakkaan makuinen italialainen grillimakkara, joka on valmistettu karkeasta sianlihajauhosta perinteisen toscanalaisen reseptin mukaan. Sopii runsaisiin grilli-iltoihin tai risoton, sugon tai pizzan maustamiseen.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields