- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Pehmeät mantelikeksit – Paste di Mandorla
Pehmeät mantelikeksit ovat Sisilian saaren leivottu erikoisuus. Ne ovat kuitenkin perinteinen leivonnainen myös Apuliassa, Calabriassa ja monilla muilla Italian alueilla. Kun maistat niitä, rakastut niihin taatusti!

Table of contents
Manteleista valmistetut superpehmeät keksit
Ingredients
- 250 g Mantelit, maa
- 200 g Sokeri
- 2 Proteiini
- 2 TL Hunaja
- 1 Orgaaninen appelsiini, kuluminen
- 3 TL Kuorrutussokeri
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Sekoita suuressa kulhossa jauhetut mantelit sokerin, munanvalkuaisen, hunajan ja appelsiininkuoren kanssa tahmeaksi ja tasaiseksi taikinaksi. Peitä kulho ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Step 2Kuumenna sillä välin uuni 180 asteeseen ylä- ja alalämpötilaan.
- Step 3Leikkaa taikinasta ruokalusikalla saksanpähkinän kokoisia paloja ja muotoile niistä palloja.
- Step 4Pyörittele pallot tomusokerissa ja aseta ne 10 cm:n välein leivinpaperilla vuoratulle pellille. Purista jokaisen pallon yläosa kahden sormen välissä.
- Step 5Laita uuniin 10 minuutiksi. Jos ne näyttävät kevyesti kultaisilta, ne ovat hyviä.
Do you like the recipe?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment