Pehmeät mantelikeksit – Paste di Mandorla

Pehmeät mantelikeksit ovat Sisilian saaren leivottu erikoisuus. Ne ovat kuitenkin perinteinen leivonnainen myös Apuliassa, Calabriassa ja monilla muilla Italian alueilla. Kun maistat niitä, rakastut niihin taatusti!

From Jens 1 Min Reading time

Italialaiset mantelikeksit – Paste di mandorla

Print Recipe
7
Manteleista valmistetut superpehmeät keksit
Ingredients
  • 250 g Mantelit, maa
  • 200 g Sokeri
  • 2 Proteiini
  • 2 TL Hunaja
  • 1 Orgaaninen appelsiini, kuluminen
  • 3 TL Kuorrutussokeri
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Sekoita suuressa kulhossa jauhetut mantelit sokerin, munanvalkuaisen, hunajan ja appelsiininkuoren kanssa tahmeaksi ja tasaiseksi taikinaksi. Peitä kulho ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
  2. Step 2
    Kuumenna sillä välin uuni 180 asteeseen ylä- ja alalämpötilaan.
  3. Step 3
    Leikkaa taikinasta ruokalusikalla saksanpähkinän kokoisia paloja ja muotoile niistä palloja.
  4. Step 4
    Pyörittele pallot tomusokerissa ja aseta ne 10 cm:n välein leivinpaperilla vuoratulle pellille. Purista jokaisen pallon yläosa kahden sormen välissä.
  5. Step 5
    Laita uuniin 10 minuutiksi. Jos ne näyttävät kevyesti kultaisilta, ne ovat hyviä.
Do you like the recipe?

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields