Parsapasta – vihreä carbonara

Parsa pasta in perfezione! Kun herkulliset vihreät parsat ovat keväällä sesongissa, ei ole mitään parempaa kuin yhdistää ne italialaiseen klassikkoon: carbonaraan.

From Jens 1 Min Reading time

Spagettia parsakarbonaralla

Print Recipe
1
4
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Pese parsavarret ja leikkaa puumaiset päät pois. Leikkaa kärjet ja leikkaa ne pituussuunnassa kahtia. Leikkaa loput versot ohuiksi viipaleiksi. Viipaleet näyttävät kauniimmilta, jos käytät veistä vinosti.
  2. Step 2
    Kuutioi pancetta. Paista kuutiot suurella pannulla keskilämmöllä rapeiksi. Kun ne ovat melkein kypsiä, paista puolitettuja parsankärkiä 3 minuuttia.
  3. Step 3
    Vatkaa munat isossa kulhossa, sekoita joukkoon juusto ja sulatettu pancetta.
  4. Step 4
    Keitä pasta suuressa kattilassa hyvin suolatussa vedessä. Lisää parsaviipaleet 5 minuuttia ennen pakkauksessa ilmoitetun kypsennysajan päättymistä.
  5. Step 5
    Valuta pasta ja lisää se valuen märkänä munaseokseen. Sekoita hyvin ja tarjoile heti.
  6. Step 6
    Laita pöydälle itsepalvelua varten fior di sale -juustoa, juustoraastetta ja oliiviöljyä.
Do you like the recipe?

Jos vihreä spagetti carbonara ei sovi sinulle, voit käyttää alkuperäistä carbonara-reseptiä. Jos et tiennyt, carbonara on filosofia. Tästä artikkelista saat selville, mitkä ainesosat todella kuuluvat siihen ja mitä sinun on otettava huomioon sitä valmistettaessa.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

5 1 äänestyksestä (1 rating without comment)
Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields