Pese parsavarret ja leikkaa puumaiset päät pois. Leikkaa kärjet ja leikkaa ne pituussuunnassa kahtia. Leikkaa loput versot ohuiksi viipaleiksi. Viipaleet näyttävät kauniimmilta, jos käytät veistä vinosti.
Kuutioi pancetta. Paista kuutiot suurella pannulla keskilämmöllä rapeiksi. Kun ne ovat melkein kypsiä, paista puolitettuja parsankärkiä 3 minuuttia.
Vatkaa munat isossa kulhossa, sekoita joukkoon juusto ja sulatettu pancetta.
Keitä pasta suuressa kattilassa hyvin suolatussa vedessä. Lisää parsaviipaleet 5 minuuttia ennen pakkauksessa ilmoitetun kypsennysajan päättymistä.
Valuta pasta ja lisää se valuen märkänä munaseokseen. Sekoita hyvin ja tarjoile heti.
Laita pöydälle itsepalvelua varten fior di sale -juustoa, juustoraastetta ja oliiviöljyä.