- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Pappardelle – resepti salsiccian kanssa
Pappardelle - erittäin leveä tagliatelle - maukkaassa tomaattikastikkeessa, jossa on mausteista salsicciaa. Runsas mutta kevyt resepti pastaruoalle.

Table of contents
Pappardelle – erittäin leveä tagliatelle – maukkaassa tomaattikastikkeessa. Maukas mutta kevyt pastaruoka.
Ingredients
- 400 g Pappardelle
- 300 g Salsiccia
- 200 g Kirsikkatomaatit
- 1 Covenant Basilika, , pieni
- 1 Valkosipulin kynsi
- 100 ml Valkoviini, , kuiva
- 50 ml Oliiviöljy
- 50 g Parmesaanijuusto
- Suola
- Pippuri
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Suolaa pastavesi ja kuumenna kiehuvaksi.
- Step 2Viipaloi salsiccia ja paista 3 rkl oliiviöljyssä pannulla. Lisää kuorittu valkosipulinkynsi kokonaisena ja tomaatit noin 5 minuutin kuluttua. Vaihda valkoviini 3 minuutin kuluttua. Lisää pannulle basilikaa.
- Step 3Kun viini on kiehunut ja tomaatit ovat pehmenneet, soseuta ne hieman keittolusikan kääntöpuolella.
- Step 4Laita nyt pappardelle kattilaan.
- Step 5Vähennä salsiccia-pannun lämpöä ja lisää pannulle puoli kauhallista pastavettä. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Step 6Jätä pasta hieman kovemmaksi kuin al dente ja sekoita se pannulla olevaan kastikkeeseen. Kypsennä pasta loppuun kastikkeessa.
- Step 7Tarjoile pasta syvällä lautasella, lisää tilkka oliiviöljyä, parmesaaniraastetta, karkeasti jauhettua mustapippuria ja muutama basilikanlehti.
Do you like the recipe?
PS: Eikö pappardelle, italialainen tagliatelle, salsiccian kanssa ole oikea resepti sinulle? Miten olisi sitten salsiccia-risotto?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment