Pappardelle – resepti salsiccian kanssa

Pappardelle - erittäin leveä tagliatelle - maukkaassa tomaattikastikkeessa, jossa on mausteista salsicciaa. Runsas mutta kevyt resepti pastaruoalle.

From Jens 1 Min Reading time

Pappardelle salsiccian ja sulatettujen tomaattien kanssa

Print Recipe
0
Pappardelle – erittäin leveä tagliatelle – maukkaassa tomaattikastikkeessa. Maukas mutta kevyt pastaruoka.
4
Ingredients
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Suolaa pastavesi ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Step 2
    Viipaloi salsiccia ja paista 3 rkl oliiviöljyssä pannulla. Lisää kuorittu valkosipulinkynsi kokonaisena ja tomaatit noin 5 minuutin kuluttua. Vaihda valkoviini 3 minuutin kuluttua. Lisää pannulle basilikaa.
  3. Step 3
    Kun viini on kiehunut ja tomaatit ovat pehmenneet, soseuta ne hieman keittolusikan kääntöpuolella.
  4. Step 4
    Laita nyt pappardelle kattilaan.
  5. Step 5
    Vähennä salsiccia-pannun lämpöä ja lisää pannulle puoli kauhallista pastavettä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Step 6
    Jätä pasta hieman kovemmaksi kuin al dente ja sekoita se pannulla olevaan kastikkeeseen. Kypsennä pasta loppuun kastikkeessa.
  7. Step 7
    Tarjoile pasta syvällä lautasella, lisää tilkka oliiviöljyä, parmesaaniraastetta, karkeasti jauhettua mustapippuria ja muutama basilikanlehti.
Do you like the recipe?
Salsiccia
Pimp reseptisi salsiccia

Voimakkaan makuinen italialainen grillimakkara, joka on valmistettu karkeasta sianlihajauhosta perinteisen toscanalaisen reseptin mukaan. Sopii runsaisiin grilli-iltoihin tai risoton, sugon tai pizzan maustamiseen.

PS: Eikö pappardelle, italialainen tagliatelle, salsiccian kanssa ole oikea resepti sinulle? Miten olisi sitten salsiccia-risotto?

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields