Focaccia tomaattien kanssa – italialainen resepti

Makeat kirsikkatomaatit tuovat lisämakua tämän reseptin kuohkeaan focacciaan ja tekevät siitä todella mehukkaan!

From Jens 1 Min Reading time

Focaccia Pomodoro – kirsikkatomaattien kanssa

Print Recipe
3
Makeat kirsikkatomaatit tuovat lisämakua tämän reseptin kuohkeaan focacciaan ja tekevät siitä todella mehukkaan!
10
Prep Time 1 day 5 hours
Cook Time 25 minutes
Total Time 1 day 5 hours 25 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Liuota suola kylmään veteen .
  2. Step 2
    Hiero tuore hiiva käsien välissä jauhojen päälle.
  3. Step 3
    Lisää vähitellen suolavesi jauhojen joukkoon ja vaivaa joukkoon. Lisää sokeri ja oliiviöljy vähitellen joukkoon.
  4. Step 4
    Vaivaa taikinaa voimakkaasti 10 minuuttia. Kun taikina on kimmoisaa eikä enää tahmeaa, peitä se ja anna seistä huoneenlämmössä 2 tuntia. Sitten laitetaan jääkaappiin 24 tunniksi.
  5. Step 5
    Ota taikina pois jääkaapista päivän kuluttua ja jätä se peitettynä huoneenlämpöön 2 tunniksi.
  6. Step 6
    Sivele leivinpelti oliiviöljyllä ja painele taikina sormin suorakaiteen muotoiseen muottiin. Muotoile sormenpäilläsi pieniä syvennyksiä.
  7. Step 7
    Puolita kirsikkatomaatit ja purista tomaattimehu focaccian päälle. Paina sitten puristetut tomaatit suljetulla puolella syvälle taikinaan. Anna foccaccian kohota vielä 30 minuuttia.
  8. Step 8
    Ripottele focacciaan karkeaa suolaa ja oreganoa, pirskota päälle muutama tippa oliiviöljyä ja paista 180 °C:ssa esilämmitetyssä uunissa 25 minuuttia, kunnes se on kullanruskea.
Do you like the recipe?

Focaccia tomaattien kanssa – askel askeleelta

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields