- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Burrata-pasta sienien kanssa – resepti
Burrata, tagliatelle ja värikkäät sekasienet ovat nopean italialaisen keittiön unelmajoukkue. Todella loistava ruokalaji jokaiseen päivään! Sinun täytyy yksinkertaisesti rakastaa tätä fettuccine al funghi e burrata!

Table of contents
Nopea, kasvissyöjäpasta italialaisesta keittiöstä.
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Kuumenna suuri pannu liedellä. Kuumenna viipaloidut sienet 2 rkl oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Lisää sipulit ja pekoni noin 5 minuutin kuluttua ja paista, kunnes ne ovat läpikuultavia.
- Step 2Kun kaikki on saanut kauniin värin, lisää 5 oksaa timjamia ja kuivatut herkkusienet ja kaada valkoviinillä.
- Step 3Kun valkoviini on kiehunut, lisää kerma ja liemi. Vähennä tätä seosta noin ⅓. Mausta hieman suolalla ja jauhetulla pippurilla.
- Step 4Keitä pasta riittävän suuressa kattilassa al dente -kypsäksi, valuta ja sekoita heti pannulla kastikkeen, hienonnettujen yrttien ja voin kanssa.
- Step 5Siirrä pasta suureen tarjoiluastiaan ja lisää päälle burratapallo. Poimi viimeisestä timjamin oksasta lehdet ja koristele juustopallo niillä. Viimeistele muutamalla pisaralla öljyä ja tarjoile.
Do you like the recipe?
Onko sinulla kysyttävää tästä Burrata-pastan ja sienien reseptistä tai haluaisitko jakaa henkilökohtaisen ruoanlaittotemppusi kanssamme? Kirjoita sitten vain nopea kommentti alle!
Burrata Pasta Funghi – askel askeleelta
PS: Jos pidät reseptistä, merkitse seuraava grafiikka Pinterestiin!

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment