Balsamicolinssejä – perusresepti ja muuta tietoa

Balsamiviinietikka ja linssit ovat ehdoton unelmajoukkue! Nopea valmistaa, maukas, makea, täyttävä ja terveellinen. Mitä muuta voisit haluta? Aivan, lusikallinen burrataa voisi olla kuorrutus kakun päälle. Siksi tässä artikkelissa on balsamicolinssien perusresepti ja ideoita siitä, miten voit loihtia syksyisen juhlan burratan ja kurpitsan kanssa.

From Jens 2 Min Reading time

Balsamicolinssejä ja vaihtelua burratan ja kurpitsan kanssa

Print Recipe
2
Balsamiviinietikka ja linssit ovat ehdoton unelmajoukkue! Nopea valmistaa, maukas, makea, täyttävä ja terveellinen. Mitä muuta voisit haluta? Aivan, lusikallinen burrataa voisi olla kuorrutus kakun päälle. Siksi tässä artikkelissa on balsamicolinssien perusresepti ja ideoita siitä, miten voit loihtia syksyisen juhlan burratan ja kurpitsan kanssa.
4
Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 35 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

Perusresepti
  1. Step 1
    Keitä linssit kasvisliemessä, kunnes ne ovat pehmeitä.
  2. Step 2
    Kuori ja kuutioi sipuli. Kuullota sitten oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
  3. Step 3
    Poista linssit liemestä reikäkauhalla ja lisää ne pannulle. Kaada päälle puolet balsamiviinietikasta, sekoita hyvin ja vähennä hieman. Lisää tarvittaessa lusikallinen tai kaksi kasvislientä pidentääksesi lientä hieman.
  4. Step 4
    Sekoita oliiviöljy, sinappi, loput balsamiviinietikasta, hunaja, suola ja pippuri kastikkeeksi. Sekoita linssien joukkoon ja tarjoile.
Syksyinen muunnelma burratan ja kurpitsan kanssa
  1. Step 5
    Kuutioi Hokkaidon kurpitsa hienoksi ja kuullota se pienessä oliiviöljyssä. Älä unohda suolaa ja pippuria. Kuullota kuutiot 2 rkl:lla balsamiviinietikkaa juuri ennen kuin ne ovat kypsiä ja sekoita sitten linssien joukkoon. Tarjoile kurpitsa- ja linssivihannekset lautasille ja lisää päälle lusikallinen burrataa.
Do you like the recipe?

Onko sinulla kysyttävää tästä balsamicolinssien reseptistä tai haluaisitko jakaa kanssamme henkilökohtaisen kokkaustemppusi? Kirjoita sitten nopea kommentti alle!

Jos balsamicolinsseistä on tullut lisää ruokahalua linsseihin, kokeile reseptiämme italialaisesta linssikeitosta. Äläkä unohda laittaa Pinterestissä kirjanmerkkeihin seuraavaa grafiikkaa!

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields