Balsamicolinssejä ja vaihtelua burratan ja kurpitsan kanssa
Prep Time 15 minutesminutes
Cook Time 20 minutesminutes
Dauer: 35 minutesminutes
Schwierigkeitsgrad: Valo
Personen: 4
Instructions
Perusresepti
Keitä linssit kasvisliemessä, kunnes ne ovat pehmeitä.
Kuori ja kuutioi sipuli. Kuullota sitten oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
Poista linssit liemestä reikäkauhalla ja lisää ne pannulle. Kaada päälle puolet balsamiviinietikasta, sekoita hyvin ja vähennä hieman. Lisää tarvittaessa lusikallinen tai kaksi kasvislientä pidentääksesi lientä hieman.
Sekoita oliiviöljy, sinappi, loput balsamiviinietikasta, hunaja, suola ja pippuri kastikkeeksi. Sekoita linssien joukkoon ja tarjoile.
Syksyinen muunnelma burratan ja kurpitsan kanssa
Kuutioi Hokkaidon kurpitsa hienoksi ja kuullota se pienessä oliiviöljyssä. Älä unohda suolaa ja pippuria. Kuullota kuutiot 2 rkl:lla balsamiviinietikkaa juuri ennen kuin ne ovat kypsiä ja sekoita sitten linssien joukkoon. Tarjoile kurpitsa- ja linssivihannekset lautasille ja lisää päälle lusikallinen burrataa.