- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Antipasti-tarjotin – kesäpainoksessa
Kun vieraita on tulossa, antipastilautaset ovat siunaus kaikille, joilla ei ole aikaa. Lautaset ovat uskomattoman monipuolisia ja erittäin helppoja valmistaa. Et tarvitse mitään ruoanlaittotaitoja. Ainekset on yksinkertaisesti järjestetty kauniisti. Jos asetelma noudattaa graafista kuviota, voit luoda visuaalisen sensaation hetkessä.

Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Leikkaa pestyt hedelmät ja vihannekset kahdeksasosiksi. Puolita ja kuori kirsikat.
- Step 2Poimi kourallinen basilikan lehtiä.
- Step 3Revi mozzarella karkeiksi paloiksi sormin.
- Step 4Järjestä kaikki ainekset riveihin isolle puulautaselle. Aloita rivillä tomaattineljänneksistä, sitten rivillä mozzarellaa, aprikooseja, basilikanlehtiä, kinkkua, kirsikoita, lisää mozzarellaa ja rivillä nektariineja.
- Step 5Pirskota mozzarellan päälle hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.
- Step 6Aseta burratapallo keskelle ja koristele lautanen basilikanlehdillä.
Tässä esittelemämme antipastilautanen maistuu Italialta, auringonpaisteelta ja dolce vitalta: makeat kesähedelmät kohtaavat suolaisen kinkun ja miedon, kermaisen mozzarellan. Se on aivan vastustamaton yhdistelmä silmille ja suupielille.
Jos haluat tarjoilla tämän lautasen, suosittelemme tuomaan pöytään tuoretta leipää tai keksejä, kuten rapeita tarallia, sekä pienen valikoiman levitteitä. Ekstra-neitsytoliiviöljy ja paksu balsamiviinietikka ovat myös välttämättömiä!
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment