Antipasti-tarjotin – kesäpainoksessa

Kun vieraita on tulossa, antipastilautaset ovat siunaus kaikille, joilla ei ole aikaa. Lautaset ovat uskomattoman monipuolisia ja erittäin helppoja valmistaa. Et tarvitse mitään ruoanlaittotaitoja. Ainekset on yksinkertaisesti järjestetty kauniisti. Jos asetelma noudattaa graafista kuviota, voit luoda visuaalisen sensaation hetkessä.

From Jens 1 Min Reading time

Kesän antipasti-lautasellinen

Print Recipe
0
Upea antipasti-lautasellinen: nopea ja helppo valmistaa, kesähedelmillä koristeltu ja visuaalisesti houkutteleva.
4
Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Leikkaa pestyt hedelmät ja vihannekset kahdeksasosiksi. Puolita ja kuori kirsikat.
  2. Step 2
    Poimi kourallinen basilikan lehtiä.
  3. Step 3
    Revi mozzarella karkeiksi paloiksi sormin.
  4. Step 4
    Järjestä kaikki ainekset riveihin isolle puulautaselle. Aloita rivillä tomaattineljänneksistä, sitten rivillä mozzarellaa, aprikooseja, basilikanlehtiä, kinkkua, kirsikoita, lisää mozzarellaa ja rivillä nektariineja.
  5. Step 5
    Pirskota mozzarellan päälle hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Step 6
    Aseta burratapallo keskelle ja koristele lautanen basilikanlehdillä.
Do you like the recipe?

Tässä esittelemämme antipastilautanen maistuu Italialta, auringonpaisteelta ja dolce vitalta: makeat kesähedelmät kohtaavat suolaisen kinkun ja miedon, kermaisen mozzarellan. Se on aivan vastustamaton yhdistelmä silmille ja suupielille.

Jos haluat tarjoilla tämän lautasen, suosittelemme tuomaan pöytään tuoretta leipää tai keksejä, kuten rapeita tarallia, sekä pienen valikoiman levitteitä. Ekstra-neitsytoliiviöljy ja paksu balsamiviinietikka ovat myös välttämättömiä!

Ideoita antipasti-lautasen kanssa käytettäväksi

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields