Nuvola Super – Caputo Cloud pizzajauhot

Ensimmäinen Margherita-pizza leivottiin Napolissa vuonna 1889. Siitä lähtien kaupungin pizzaleipureilla on ollut tiukka säännöstö siitä, miten hyvä pizza on leivottava. Pizzan on oltava pyöreä, halkaisijaltaan enintään 35 cm, keskeltä enintään 4 millimetriä paksu ja reunoiltaan hieman koholla. Cloud Pizza – Napolin vallankumous Vincenzo Capuano tuo nyt kuitenkin raikkaan tuulahduksen napolilaiseen pizzaperinteeseen. Capuano on neljännen polven […]

From Jens 1 Min Reading time

Ensimmäinen Margherita-pizza leivottiin Napolissa vuonna 1889. Siitä lähtien kaupungin pizzaleipureilla on ollut tiukka säännöstö siitä, miten hyvä pizza on leivottava.

Pizzan on oltava pyöreä, halkaisijaltaan enintään 35 cm, keskeltä enintään 4 millimetriä paksu ja reunoiltaan hieman koholla.

Pilvipizza Nuvolan superjauhoilla

Cloud Pizza – Napolin vallankumous

Vincenzo Capuano tuo nyt kuitenkin raikkaan tuulahduksen napolilaiseen pizzaperinteeseen. Capuano on neljännen polven napolilainen pizzakokki. 30-vuotiaan pizzafilosofia on vallankumouksellinen napolilaiseksi. Vincenzo sanoo, että hän voi oppia jotain jokaisesta pizzasta riippumatta siitä, tuleeko se Amerikasta, Japanista, Roomasta vai Napolista.

Vincenzo keksi uuden, vallankumouksellisen pizzan, jonka hän nimesi Cloud Pizzaksi. Sen “tunnusomainen tyyli” on erittäin ilmava, erittäin korkea kuori.

Koska tämäntyyppisiä pizzoja ei voi leipoa perinteisillä pizzajauhoilla, hän kehitti yhdessä Caputon nafolilaisen jauhomyllyn kanssa täysin uudenlaisen pizzajauhon.

Nuvola-Super

Nuvola Super Pizzajauho on ainutlaatuinen

Jauhot on valmistettu erityisestä pehmeästä vehnästä (italialainen grano tenero, tipo 0), ja niihin on lisätty sokeria. Tämän ansiosta jauhot sitovat enemmän vettä. Tulos? Taikina kohoaa paremmin ja saa leivottaessa poikkeuksellisen korkean ja ilmavan reunan.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Mandatory fields