- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Caputo Farina 00 – maailman parhaat pizzajauhot!
Antica Molino di Caputo Farina 00 – neapoliittisten pizzakokkien pizzajauhot. Meiltä on toistuvasti kysytty, voisimmeko lisätä valikoimaamme ensiluokkaista Caputo Farina 00 -pizzajauhoa. Italiassa pizzaleipurit ja pizzaiolit vannovat tämän korkealaatuisen jauhon nimeen. Ja jotenkin sana sen korkeasta laadusta on levinnyt Saksaan. Nyt myös amatöörikokit haluavat käyttää tätä pizzajauhoa tehdäkseen yhtä hyvää pizzaa kuin Napolissa. Vihdoinkin asiakkaamme […]

Antica Molino di Caputo Farina 00 – neapoliittisten pizzakokkien pizzajauhot.
Meiltä on toistuvasti kysytty, voisimmeko lisätä valikoimaamme ensiluokkaista Caputo Farina 00 -pizzajauhoa. Italiassa pizzaleipurit ja pizzaiolit vannovat tämän korkealaatuisen jauhon nimeen. Ja jotenkin sana sen korkeasta laadusta on levinnyt Saksaan. Nyt myös amatöörikokit haluavat käyttää tätä pizzajauhoa tehdäkseen yhtä hyvää pizzaa kuin Napolissa. Vihdoinkin asiakkaamme voivat huokaista helpotuksesta ja ilahduttaa itseään ja perhettään tai ystäviään pizzaluomuksillaan.

Caputo Farina Rossa keittiömestari
Caputo Farina 00 rosso – punainen versio.
Antica Molino di Caputon Farina 00 -pizzajauhoja on kahta eri lajiketta – punaista ja sinistä. Olemme ottaneet molemmat valikoimaan. Farina rossa (punainen lajike) sisältää erityisen paljon gluteenia. Sen ansiosta taikina muuttuu nopeasti notkeaksi vaivattaessa ja se on helppo muotoilla. Korkean 13,5 %:n proteiinipitoisuuden ansiosta myös tyypillinen nafolilainen pizza onnistuu erityisen hyvin.
Pizza Margherita da Michele -reseptin löydät reseptikokoelmastamme.
Caputo Farina Grano Tenero
The Farina Grano Tenero on maailmankuulun pizzajauhon sininen versio. Sitä voidaan käyttää myös pizzan sekä makeiden leivonnaisten valmistukseen. Erityisominaisuuksiensa ansiosta jauho imee hyvin vettä (tai maitoa), joten se on erittäin nopea työstää taikinaksi.
Erona tavalliseen 450 jauhoon on tipo 00 -jauhon hienompi jauhatus. Tämä tekee taikinasta kimmoisamman ja estää sitä vetäytymästä kasaan kaulimisen tai muotoilun aikana. Jos siis uskallat, voit huoletta heittää Caputo-jauhoilla valmistettua taikinaa ilmassa, aivan kuten oikeat pizzakokit tekevät.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment