Caputo Farina 00 – maailman parhaat pizzajauhot!

Antica Molino di Caputo Farina 00 – neapoliittisten pizzakokkien pizzajauhot. Meiltä on toistuvasti kysytty, voisimmeko lisätä valikoimaamme ensiluokkaista Caputo Farina 00 -pizzajauhoa. Italiassa pizzaleipurit ja pizzaiolit vannovat tämän korkealaatuisen jauhon nimeen. Ja jotenkin sana sen korkeasta laadusta on levinnyt Saksaan. Nyt myös amatöörikokit haluavat käyttää tätä pizzajauhoa tehdäkseen yhtä hyvää pizzaa kuin Napolissa. Vihdoinkin asiakkaamme […]

From Jens 1 Min Reading time

Antica Molino di Caputo Farina 00 – neapoliittisten pizzakokkien pizzajauhot.

Meiltä on toistuvasti kysytty, voisimmeko lisätä valikoimaamme ensiluokkaista Caputo Farina 00 -pizzajauhoa. Italiassa pizzaleipurit ja pizzaiolit vannovat tämän korkealaatuisen jauhon nimeen. Ja jotenkin sana sen korkeasta laadusta on levinnyt Saksaan. Nyt myös amatöörikokit haluavat käyttää tätä pizzajauhoa tehdäkseen yhtä hyvää pizzaa kuin Napolissa. Vihdoinkin asiakkaamme voivat huokaista helpotuksesta ja ilahduttaa itseään ja perhettään tai ystäviään pizzaluomuksillaan.

Caputo Farina Rossa keittiömestari

Caputo Farina Rossa keittiömestari

Caputo Farina 00 rosso – punainen versio.

Antica Molino di Caputon Farina 00 -pizzajauhoja on kahta eri lajiketta – punaista ja sinistä. Olemme ottaneet molemmat valikoimaan. Farina rossa (punainen lajike) sisältää erityisen paljon gluteenia. Sen ansiosta taikina muuttuu nopeasti notkeaksi vaivattaessa ja se on helppo muotoilla. Korkean 13,5 %:n proteiinipitoisuuden ansiosta myös tyypillinen nafolilainen pizza onnistuu erityisen hyvin.
Pizza Margherita da Michele -reseptin löydät reseptikokoelmastamme.

Farina Grano Tenero

Farina Grano Tenero

Caputo Farina Grano Tenero

The Farina Grano Tenero on maailmankuulun pizzajauhon sininen versio. Sitä voidaan käyttää myös pizzan sekä makeiden leivonnaisten valmistukseen. Erityisominaisuuksiensa ansiosta jauho imee hyvin vettä (tai maitoa), joten se on erittäin nopea työstää taikinaksi.

Erona tavalliseen 450 jauhoon on tipo 00 -jauhon hienompi jauhatus. Tämä tekee taikinasta kimmoisamman ja estää sitä vetäytymästä kasaan kaulimisen tai muotoilun aikana. Jos siis uskallat, voit huoletta heittää Caputo-jauhoilla valmistettua taikinaa ilmassa, aivan kuten oikeat pizzakokit tekevät.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Mandatory fields