Hyvät työkalut helpottavat pizzan leipomista huomattavasti ja takaavat paremmat tulokset. Kuten Napolissa sanotaan: "Työkalut tekevät mestarin". Laadukkaat välineet kestävät pitkään,…
Tänään, 17. tammikuuta, Napoli herää aistien juhlaan. Vilkkaan kaupungin kaduilla, jossa historian kaiku kaikuu jokaisessa kivessä, juhlitaan kulinaarisen taiteen mestariteosta:…
Viime vuonna kaikkien oliiviöljyjen hinnat nousivat merkittävästi. Myös Italiassa hinnat ovat joissakin tapauksissa kaksinkertaistuneet. Siellä oliiviöljyn tuottajilla on tällä hetkellä…
Jos olet viettänyt talvilomasi Etelä-Tirolissa tai Alppien lumisissa maisemissa, olet todennäköisesti nauttinut Bombardinosta. Rinteessä vietetyn päivän tai pitkän lumikävelyn jälkeen…
Porchetta on tyypillinen ruokalaji Keski- ja Pohjois-Italiassa. Se on maalaismainen, rapeaksi kääritty paisti. Se on perinteisesti voimakkaasti maustettu ja valmistettu…