- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Parmigiana alle melanzane – italialainen resepti
Parmigiana di Melanzane: Italian suuri keittiöklassikko. Tämä herkullinen pata koostuu friteeratusta munakoisosta, tomaateista, basilikasta, mozzarellasta ja parmesaanista. Muista kypsentää se!

Table of contents
Schritt für Schritt durch´s Rezept
Kastike
- Step 1Kuumenna 3 rkl oliiviöljyä pienellä pannulla ja paista valkosipulinkynsi varovasti. Lisää passata. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna kastikkeen hautua noin 15 minuuttia.
Munakoisot
- Step 2Pese munakoisot, leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi, levitä leivinpaperille tai työtasolle ja mausta suolalla. Pyyhi ylimääräinen vesi pois talouspaperilla noin 20 minuutin kuluttua.
- Step 3Sekoita munakoisoviipaleet jauhoihin ja friteeraa 170 asteeseen kuumennetussa kasvirasvassa, kunnes ne ovat kullanruskeita joka puolelta. Valuta sitten talouspaperin päällä.
Pata
- Step 4Levitä kauhallinen kastike uunivuoan pohjalle. Levitä päälle kerros munakoisoja. Lisää sitten kuutioitua mozzarellaa, muutama basilikanlehti ja parmesaaniraastetta.
- Step 5Toista prosessi useita kertoja. Ripottele viimeinen kerros parmesaanilla.
- Step 6Paista uunissa 180 asteessa 30 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Do you like the recipe?
Onko sinulla kysyttävää tästä reseptistä Parmigiana munakoisolla tai haluatko jakaa henkilökohtaisen ruoanlaittotemppusi kanssamme? Kirjoita sitten nopea kommentti alle!
Parmigiana di melanzane – askel askeleelta
PS: Jos pidät parmigianan reseptistä, merkitse Pinterestissä kirjanmerkkeihin seuraava grafiikka! Jos haluat mieluummin katsoa toisen ruokalajin, jossa on munakoisoja, kokeile Pasta alla Norma!

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment