Parmigiana alle melanzane – italialainen resepti

Parmigiana di Melanzane: Italian suuri keittiöklassikko. Tämä herkullinen pata koostuu friteeratusta munakoisosta, tomaateista, basilikasta, mozzarellasta ja parmesaanista. Muista kypsentää se!

From Jens 1 Min Reading time

Parmigiana di Melanzane

Print Recipe
4
4
Prep Time 45 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 15 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

Kastike
  1. Step 1
    Kuumenna 3 rkl oliiviöljyä pienellä pannulla ja paista valkosipulinkynsi varovasti. Lisää passata. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna kastikkeen hautua noin 15 minuuttia.
Munakoisot
  1. Step 2
    Pese munakoisot, leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi, levitä leivinpaperille tai työtasolle ja mausta suolalla. Pyyhi ylimääräinen vesi pois talouspaperilla noin 20 minuutin kuluttua.
  2. Step 3
    Sekoita munakoisoviipaleet jauhoihin ja friteeraa 170 asteeseen kuumennetussa kasvirasvassa, kunnes ne ovat kullanruskeita joka puolelta. Valuta sitten talouspaperin päällä.
Pata
  1. Step 4
    Levitä kauhallinen kastike uunivuoan pohjalle. Levitä päälle kerros munakoisoja. Lisää sitten kuutioitua mozzarellaa, muutama basilikanlehti ja parmesaaniraastetta.
  2. Step 5
    Toista prosessi useita kertoja. Ripottele viimeinen kerros parmesaanilla.
  3. Step 6
    Paista uunissa 180 asteessa 30 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Do you like the recipe?

Onko sinulla kysyttävää tästä reseptistä Parmigiana munakoisolla tai haluatko jakaa henkilökohtaisen ruoanlaittotemppusi kanssamme? Kirjoita sitten nopea kommentti alle!

Parmigiana di melanzane – askel askeleelta

PS: Jos pidät parmigianan reseptistä, merkitse Pinterestissä kirjanmerkkeihin seuraava grafiikka! Jos haluat mieluummin katsoa toisen ruokalajin, jossa on munakoisoja, kokeile Pasta alla Norma!

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

3.50 4 äänistä (4 luokitukset ilman kommenttia)
Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields