Italialainen burrata resepti tomaattien kanssa

Burrata ja pomodori essiccati al sole, auringossa kuivatut maustetut tomaatit i Contadinin tilalta Pugliasta, ovat loistava kesäsalaatti!

From Jens 1 Min Reading time

Auringossa kuivatut tomaatit ovat tämän ruokalajin kruunu” Burrata on mozzarellan isosisko. Suurissa, kukkaisissa valkoisissa juustopalloissa on kermainen ydin, ja ne sopivat erinomaisesti tomaattiresepteihin, kuten tähän tulkintaan klassisesta caprese-salaatista. . Olemme ylpeitä voidessamme tarjota teille iContadini pomodori myymälässämme! >> KLIKKAA TÄSTÄ TOMAATIT!

Yhdessä i Contadinin tilan aurinkokuivattujen tomaattien, pomodori essiccati al sole, kanssa burrata maistuu yksinkertaisesti herkulliselta. Loistava kasvisalaatti kesään!

Burrata resepti-kuivatut tomaatit

Tiivistetty tomaatin maku Pomodori secchin ansiosta.

Burrata “iContadini” con pomodori essiccati al sole – Resepti

Annokset: 1

Työaika: 15 min

Vaikeustaso: helppo

Ainesosat

Valmistelu

  1. Leikkaa munatomaatit noin 5 millimetrin paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Aseta juustopallo lautasen keskelle ja asettele tomaattiviipaleet sen ympärille renkaaksi.
  3. Asettele nyt pomodori essiccato al sole -tomaatit tuoreiden tomaattien päälle koristeelliseksi toiseksi kerrokseksi.
  4. Ripottele salaatti al Gusto päälle hieman suolaa, pippuria ja kuivattua oreganoa.
  5. Lisää lautasen päälle muutama tippa ekstra-neitsytoliiviöljyä.

Tämän ruokalajin ainekset ja i Contadinin erikoisuudet löytyvät luonnollisesti myymälästä osoitteessa Gustini.co.uk

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Mandatory fields