- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Grissini kinkulla – antipasto ohjeet
Onko sinulla kysyttävää tästä reseptistä grissinille kinkun kanssa tai haluaisitko jakaa henkilökohtaisen ruoanlaittotemppusi kanssamme? Kirjoita sitten vain nopea kommentti alla! Grissini soihtuja: Grissini Grissini: Vinkkejä ja niksejä Voit käyttää muutamia niksejä, joilla voit todella piristää tätä yksinkertaista mutta herkullista alkuruokaa. Kääri tuoreen basilikan tai rucolan lehtiin.Levitä kinkkuviipaleiden päälle hieman Gorgonzolaa tai tuorejuustoa ennen käärimistä.Grissini soihtuja: […]

- 10 Grissini
- 10 Levyt Parmankinkku
- 4 Kirsikkatomaatit
- 4 Rosmariinin oksat
- 1 kaunis tarjoilulautanen
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Kääri jokainen grissini-tikku tiukasti kinkkuviipaleella.
- Step 2Aseta grissinit tarjoilulautaselle ja koristele kirsikkatomaateilla ja rosmariinilla.
Onko sinulla kysyttävää tästä reseptistä grissinille kinkun kanssa tai haluaisitko jakaa henkilökohtaisen ruoanlaittotemppusi kanssamme? Kirjoita sitten vain nopea kommentti alla!
Grissini soihtuja: Grissini Grissini: Vinkkejä ja niksejä
Voit käyttää muutamia niksejä, joilla voit todella piristää tätä yksinkertaista mutta herkullista alkuruokaa.
- Kääri tuoreen basilikan tai rucolan lehtiin.
- Levitä kinkkuviipaleiden päälle hieman Gorgonzolaa tai tuorejuustoa ennen käärimistä.
- Grissini soihtuja: Kierrä kinkku grissini-tikun yläosan ympärille. Aseta grissinit korkeaan lasiin kuin syötävä kukkakimppu.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment