- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Burrata reseptit – Italian parhaat
Tämä artikkeli sisältää paljon burrata-reseptejä, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Inspiraatiota kaikille, jotka miettivät, mitä tällä kermaisella italialaisella juustolla voi tehdä keittiössä. Alora! Ruukkuihin, valmiiksi, menoksi!

Mitä kokata burratan kanssa?
Juustoa voi periaatteessa käyttää samalla tavalla kuin mozzarellaa. Se sopii hyvin tomaattisalaatin, pizzan ja pastan kanssa. Alla on herkullinen reseptikokoelma.
Toisin kuin mozzarellalla, burratalla on kuitenkin moninkertainen wow-vaikutus. Se ei ole pelkkää mozzarellaa, vaan jotain aivan erityistä.
Vaikka burrataa näkee yhä useammin kaupoissa, se ei ole vielä läheskään yleinen kulinaarinen hyödyke. Monet ihmiset eivät ole koskaan maistaneet tätä juustoa, ja mahdollisuudet yllättää vieraat sillä ovat hyvät. Seuraava wow-ilmiö tulee, kun burrata leikataan.
Burrata – ero mozzarellaan
Juustot ovat ulkoisesti hyvin samankaltaisia. Burrata valmistetaan mozzarellataikinasta. Toisin kuin mozzarella, burrata on kuitenkin täytetty. Sisällä on kermainen straciatella-sydän. Tämä on kerman ja hienonnetun mozzarellan seoksen nimi. Jos juustoa leikataan, täyte valuu ulos… Yksinkertaisesti herkullista!
Gustinin luomuburrata on peräisin pieneltä luomutilalta Italiasta, tarkemmin sanottuna Apuliasta. Me Gustinilla tunnemme omistajaperheen henkilökohtaisesti ja tiedämme, että he kohtelevat eläimiään hyvin. Jos haluat hemmotella itseäsi burratalla, tämä on se oikea. Aitoa nautintoa hyvällä omallatunnolla.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment