Burrata-pizza – alla Margherita

Burrata-pizza, jossa on tomaattikastiketta, kermaista burrataa ja suolaista rucolaa. Tyyliltään samanlainen kuin margherita, mutta hieman muunneltuna.

From Jens 1 Min Reading time

Pizza Burrata

Print Recipe
2
Margherita-pizza, jossa on burrataa ja rucolaa mozzarellan ja basilikan sijasta.
3 Pizzat
Ingredients
Taikinaa varten
Peittäminen
Prep Time 30 minutes
Cook Time 8 hours 30 minutes
Total Time 9 hours

Schritt für Schritt durch´s Rezept

Valmistele taikina
  1. Step 1
    Liuota suola kylmään veteen.
  2. Step 2
    Siivilöi jauhot vaivaamiskulhoon ja hiero hiiva jauhoihin käsin.
  3. Step 3
    Sekoita kylmä suolattu vesi vähitellen jauhoihin, kunnes taikina on muodostunut. Vaivaa taikinaa noin 15 minuuttia jauhotetulla työtasolla. Peitä sitten kostealla liinalla ja anna levätä viileässä paikassa 6-8 tuntia.
  4. Step 4
    Lämmitä uunia hieman ennen lepoajan päättymistä korkeimmalle tasolle vähintään 30 minuutiksi.
Pizzan päällystäminen ja paistaminen
  1. Step 5
    Pese rucola ja tomaatit, neljäsosaa kirsikkatomaatit. Puolita burratapallo ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi tai kuutioiksi.
  2. Step 6
    Valuta tomaattisäilykkeet ja soseuta ne haarukalla.
  3. Step 7
    Tee taikinasta kolme yhtä suurta palaa ja muotoile jokaisesta pyöreä pizza.
  4. Step 8
    Levitä tomaattisose pizzojen päälle, lisää burrata-juustoviipaleet ja puolet kirsikkatomaateista, pirskota päälle 1 rkl oliiviöljyä.
  5. Step 9
    Paista pizzat peräkkäin uunissa kullanruskeiksi, noin 6 minuuttia. Peitä jokainen pizza tuoreilla tomaateilla ja rucolalla ja aseta keskelle burrata-pallo. Revi tämä sormilla pöydässä ja levitä pizzan päälle.
Do you like the recipe?
Burrata
Suuri burrata – luomu

Käsintehty burrata on todellinen herkku: kermainen ja houkutteleva, pehmeä, mehukas ja aina tuore. Ehdoton juustoherkku herkkusuille, suoraan Apulian luomutilalta.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

4.50 2 äänistä (2 luokitukset ilman kommenttia)
Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields