- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Balsamiviinietikkasipulit – italialainen resepti
Balsamietikkasipulit ovat todella helppoja ja nopeita valmistaa. Kypsennettäessä sipulit kehittävät makeita makuja, jotka yhdistyvät kauniisti balsamiviinietikan ainutlaatuiseen luonteeseen ja makuun.

Table of contents
Balsamicosipulit ovat todella nopeita ja helppoja valmistaa. Ne sopivat täydellisesti antipastilautaselle tai paistetun lihan kanssa.
Ingredients
- 3 punasipulit
- 100 ml Balsamietikka
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Kuori sipulit ja leikkaa ne hienoiksi renkaiksi.
- Step 2Kaada balsamietikka sipulien päälle pienessä kattilassa.
- Step 3Kiehauta seos ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia sekoittaen. Kun sipulit ovat pehmeitä, ruokalaji on valmis.
Do you like the recipe?
Onko sinulla kysyttävää tästä balsamicosipulireseptistä tai haluaisitko jakaa kanssamme henkilökohtaisen kokkaustemppusi? Kirjoita sitten nopea kommentti alle!
Balsamicosipulit sopivat erinomaisesti antipastilautaselle, mutta ne ovat myös loistava lisuke paistetun lihan kanssa.
PS: Jos pidät reseptistä, merkitse se Pinterestiin!

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment