Balsamiviinietikkasipulit – italialainen resepti

Balsamietikkasipulit ovat todella helppoja ja nopeita valmistaa. Kypsennettäessä sipulit kehittävät makeita makuja, jotka yhdistyvät kauniisti balsamiviinietikan ainutlaatuiseen luonteeseen ja makuun.

From Jens 1 Min Reading time

Balsamiviinietikka Sipulit

Print Recipe
2
Balsamicosipulit ovat todella nopeita ja helppoja valmistaa. Ne sopivat täydellisesti antipastilautaselle tai paistetun lihan kanssa.
4
Ingredients
Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Kuori sipulit ja leikkaa ne hienoiksi renkaiksi.
  2. Step 2
    Kaada balsamietikka sipulien päälle pienessä kattilassa.
  3. Step 3
    Kiehauta seos ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia sekoittaen. Kun sipulit ovat pehmeitä, ruokalaji on valmis.
Do you like the recipe?

Onko sinulla kysyttävää tästä balsamicosipulireseptistä tai haluaisitko jakaa kanssamme henkilökohtaisen kokkaustemppusi? Kirjoita sitten nopea kommentti alle!

Balsamicosipulit sopivat erinomaisesti antipastilautaselle, mutta ne ovat myös loistava lisuke paistetun lihan kanssa.

PS: Jos pidät reseptistä, merkitse se Pinterestiin!

Balsamicosipulit
Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

Leave a Reply
Recipe Rating




Mandatory fields