- Antipasti
- Bella Italia
- Italialaiset suosikkireseptit
- Jälkiruoka
- Juomat
- Lisäkkeet ja salaatti
- Pääruoat
- Pasta
- Pizza
- Vinkkejä & tietoa
Aperol Spritz -Christmas Edition -joulupainos
Aperol Spritz! Kuka ei rakastaisi sitä kesällä? Kirkkaanpunainen cocktail huokuu elämäniloa ja on pirteä aperitiivina, illalla auringonlaskun aikaan terassilla tai baarissa ystävien kanssa. Mutta Aperol-spriikki tekee myös talvella hyvää jälkeä.

Table of contents
Aperol Spritz maistuu erityisen herkulliselta yhdistettynä sitrushedelmiin ja glögin mausteisiin. Blogissa 23qm Stil on loistava resepti veriappelsiinisiirapille Aperolin kanssa. Haluamme suositella tätä siirappia hieman erilaisessa muodossa tämän vuoden jouluaperitiiviksi.
Aperol Spritz talvisessa versiossa, jossa on sitruspotkua ja glögin mausteita.
Ingredients
- 1 Sitruuna, , orgaaninen
- 400 ml Sitrusmehu, esim. appelsiini, vaaleanpunainen greippi tai veriappelsiini.
- 200 g Sokeri
- 1 Kanelitanko
- 5 Neilikat
- 5 Maustepippurin jyvät
- 200 ml Aperol
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Leikkaa sitruuna viipaleiksi.
- Step 2Laita sitruunaviipaleet pannulle mehun, sokerin ja mausteiden kanssa. Hauduta miedolla lämmöllä puoli tuntia, kunnes saat siirappimaisen koostumuksen.
- Step 3Ota siirappi pois lämmöltä ja kaada joukkoon Aperol.
- Step 4Pursota neste siivilän läpi ja kaada suppilon läpi koristeelliseen pulloon.
- Step 5Kaada 2 cl aperitiivisiirappia lasiin ja täytä Proseccolla.
Do you like the recipe?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment