Pizza Margherita on legenda. Täältä löydät reseptin pizzauuniin ja mukautuksen kotiuuniin. Molemmat versiot tulevat Napolista, pizzan maailmanmestarilta. Voit oppia paistamaan…
Pizzan maailmanmestari Davide Civitiello jakaa kanssasi nerokkaan Pizza Quattro Formaggi -reseptinsä. Se on pizza, jossa on pecorino-kermaa, gorgonzolaa, fior di…
Pizza Cosacca on perinteinen napolilainen pizza: reseptiltään hämmästyttävän minimalistinen, herkullinen ja täysin aito. Se ei ole yhtä tunnettu kuin Margherita,…
Reseptissä opit tekemään tortellinit itse, ja se sisältää yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet ja hyödyllisiä valokuvia. Löydät myös perinteisiä italialaisia ideoita täytteiksi.…
Panzanella on perinteinen italialainen leipäsalaatti: kesällä se on herkullisen raikas. Resepti sopii erinomaisesti ylijääneelle leivälle ja luovalle ruoanlaitolle, joka loihtii…
Cannelloni pinaatin ja ricottan kera on fantastisen herkullinen ruokalaji: mureaa, tuoretta pastaa, joka on täytetty taivaallisella, kermaisen ricottan ja tuoreen…