Kiehauta 100 g sokeria ja 100 g vettä kattilassa ja kuumenna 121 °C:een. Tarkista tarkka lämpötila lämpömittarilla.
Kun sokerisiirappi kiehuu, vatkaa munankeltuaiset tehosekoittimessa, kunnes niiden tilavuus on kaksinkertaistunut. Lisää kuuma sokerisiirappi munavaahtoon ja jatka vatkaamista 10-20 sekuntia. Keltuaiset on nyt pastöroitu.
Kaada munankeltuaisseos kulhoon, sekoita joukkoon vanilja, Marsala ja pieninä annoksina mascarpone.
Keitä munanvalkuaisia varten myös 60 g sokeria ja vettä 121 °C:ssa.
Vatkaa munanvalkuaiset puhtaassa kulhossa vatkaimella jäykäksi ja kaada kuuma siirappi sekoittimeen vatkattujen munanvalkuaisten joukkoon. Tämä pastöroi myös munanvalkuaiset ja tekee niistä turvallisia syödä.
Kaada kahvi kulhoon tai matalaan vuokaan. Kasta jokainen keksi erikseen nesteeseen. Kastele keksejä vain hyvin lyhyesti, jotta niistä ei tule pehmeitä ja hauraita, ja vuoraa niillä leivinpaperin pohja.
Peitä liotetun savoiardin kerros kermalla ja tasoita se palettiveitsellä.
Levitä toinen kerros liotettuja sienisormikkaita kerman päälle ja peitä viimeisellä kerroksella kermavaahtoa.
Pölytä koristeeksi kaakaojauhetta ja anna kohota jääkaapissa vähintään 4 tuntia.