Viipaloi kalkkunan rinta perhosviillolla niin, että voit avata sen pituussuunnassa.
Aseta taittamaton rinta kahden leivinpaperilevyn väliin ja litistä se lihavasaralla tai rullalla. Ihannetapauksessa sen tulisi olla noin 20 x 30 cm kokoinen.
Kuori makkaran liha salsicciasta ja sekoita kulhossa korppujauhot, rosmariinin oksa, fenkolinsiemenet, 2 rkl oliiviöljyä, suola ja pippuri.
Kuumenna uuni 180 °C:een.
Levitä kalkkunan rinnan kokoinen pinta leivinpaperin päälle, jossa on kinkkuviipaleita. Varmista, että viipaleet ovat hieman päällekkäin.
Aseta rinta kinkun päälle ja levitä täyte keskelle pituussuunnassa vasemmalta oikealle. Rullaa sitten koko komeus kokoon kuin strudel. Aseta loput rosmariinin oksat rullan päälle ja sido kaikki tiukasti kiinni talousnarulla tasaisin väliajoin.
Aseta sämpylä paistovuokaan ja paista 180 °C:ssa 35-40 minuuttia. Ota sitten pois ja anna levätä 5 minuuttia. Leikkaa lopuksi viipaleiksi ja aseta ne tarjottimelle.