Palaa takaisin
Print
Resepti Kuva
Nutrition Label
–
+
annokset
Pienempi
Normaali
Suurempi
Spagetti carbonara
Prep Time
10
minutes
minutes
Cook Time
40
minutes
minutes
Dauer:
1
hour
hour
10
minutes
minutes
Schwierigkeitsgrad:
Valo
Personen:
4
Henkilöt
Ingredients
400
g
Durumvehnästä valmistettu spagetti
150
g
Guanciale
100
g
Pecorino romano
2
Munat
Suola
Pippuri
Instructions
Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista suurella pannulla, kunnes pekoni on rapeaa.
Raasta pecorino.
Vatkaa munat isossa kulhossa, sekoita joukkoon juusto ja sulatettu guanciale. Mausta seos karkealla, vastajauhetulla pippurilla.
Keitä spagetti runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
Valuta pasta ja lisää se kulhoon vielä kuumana. Sekoita kaikki hyvin ja tarjoile.