Leikkaa munakoiso noin 2 cm:n kuutioiksi ja päällystä se jauhoilla. Kuutioi myös burrata.
Kuullota riisiä pienessä kattilassa 1 rkl oliiviöljyssä, kunnes se on läpikuultavaa. Lisää sitten vähitellen kasvisliemi. Hauduta 15-18 minuuttia kermaisen risoton aikaansaamiseksi.
Kun risotto kiehuu, sekoita 1 rkl soijakastiketta ja organo marinadiksi. Paista paneroituja munakoisokuutioita kuumassa öljyssä 3-4 minuuttia. Valuta talouspaperin päällä ja sekoita sitten marinadiin.
Paista katkarapuja varovasti pannulla 1 rkl oliiviöljyssä, kunnes ne ovat keskeltä läpikuultavia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ota risotto pois liedeltä ja sekoita joukkoon burrata. Mausta tarvittaessa suolalla.
Jaa risotto lautasille ja koristele katkaravuilla ja munakoisokuutioilla.