Vaivaa jauhot ja munat tasaiseksi taikinaksi, kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa tunnin ajan. Sillä välin voit valmistaa täytteen (ks. artikkelin loppupuolella).
Kääri pastataikina irti foliosta. Kauli ohueksi jauhotetulla alustalla pastakoneella tai vääntimellä.
Jaa taikina kahteen suikaleeseen. Niiden on oltava yhtä pitkiä ja leveät.
Merkitse kuppia, lasia, raviolileikkuria tai vastaavaa käyttäen yhteen kaistaleista tarkalleen se kohta, johon ravioli tulee tehdä.
Aseta saksanpähkinän kokoinen määrä täytettä kunkin valmiiksi piirretyn muodon keskelle.
Aseta nyt loput taikinakaistaleet ensimmäisen päälle ja paina tiukasti täytteiden ympärille niin, ettei taikinakerrosten väliin jää ilmaa.
Leikkaa ravioleja leivinpyörällä, raviolileikkurilla tai lasilla ja aseta ne jauhotetulle liinalle.
Keitä suuressa kattilassa runsaassa kiehuvassa suolatussa vedessä noin 3 minuuttia, kunnes ravioli kelluu pinnalla.