Kuumenna 200 ml viehettä noin 80 °C:een ja kiehauta se. Lisää 200 g pecorino-juustoa lämpimään vandiin ja sekoita pohja piskerillä. Kaada blandingen til, og lad den køle helt af i en skål.
Til parmesan rapea
Levitä 200 g parmesaania hienoksi, ja læg små portioner på 10 g hver på en bageplade beklædt med bagepapir. Kypsennä jævnt ja laita se uuniin, joka on lämmitetty 160 °C:n ylä-/alaslämpötilaan. Paista lastuja 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja hauraita.
Til pizza
Forvarm pizzaovnen til den rette temperatur.
Muotoile taikinapallo pizzaksi.
Lisää päälle 80-100 g Crema di Pecorino jævnt. Se on kypsennettävä.
Tarjoile pizzojen päälle 50 g gorgonzolaa ja 50 g mozzarella fior di lattea.
Smør den færdige pizza med lidt ekstra jomfruolivenolie, og sæt den i ovnen.
Paremman kypsennyskokemuksen saamiseksi pizza tulisi tarjoilla uunissa tuoreessa muotissa. Kun uunin arvo on saavutettu, pizzan pitäisi olla valmis 3-4 minuutin kuluttua.
Viimeistele pizzapussi uppopaistetuilla oliivisipseillä, muutamalla lajikkeella paprikaa ja toisella kuivalla oliiviöljyllä.