Palaa takaisin
Print
Resepti Kuva
Equipment
Nutrition Label
–
+
annokset
Pienempi
Normaali
Suurempi
Polpette al sugo spagetin päällä
Cook Time
3
hours
hours
Dauer:
3
hours
hours
Schwierigkeitsgrad:
Medium
Personen:
4
Equipment
1 Kulho
1 Pan
2 Suuret ruukut
Instructions
Kuutioi leipä ja liota se maidossa.
Poista salsiccian nahka ja laita makkaranliha kulhoon.
Lisää kulhoon jauheliha, puristettu leipä, kananmuna, tomaattipyree ja kaikki mausteet. Sekoita seos hyvin ja vaivaa.
Laita kulho jääkaappiin 3 tunniksi (mitä pidemmäksi aikaa, sen parempi) hautumaan.
Muotoile seoksesta polpetteja eli pöytätennispallon kokoisia palloja ja sirottele ne jauhoihin.
Kuumenna oliiviöljy kuumalla pannulla ja paista polpetteja, kunnes ne ovat rapeita joka puolelta.
Tomaattikastiketta varten
Kun polpette-seos lepää, kuutioi sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä hitaasti runsaassa oliiviöljyssä suurella pannulla.
Kun valkosipuli ja sipulit ovat läpikuultavia, lisää passata seokseen. Mausta sitten suolalla ja pippurilla.
Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä, kunnes se on puolittunut. Sekoita välillä.
Lisää nyt polpette, timjami ja basilika ja hauduta miedolla lämmöllä kansi päällä 10 minuuttia.
Spagettia varten
Kun kastike on melkein valmis, lisää suolaa veteen ja kiehauta. Keitä nyt spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan.