Valmista esitaikina: Kaada vesi suureen kulhoon ja liuota siihen suola ja sokeri. Lisää sitten 400 g jauhoja, oliiviöljy ja kaikki kuivahiiva. Sekoita kaikki hitaasti tasaiseksi taikinaksi.
Lisää jauhot ja vaivaa taikina: Lisää vähitellen loput jauhot, kunnes taikina irtoaa kulhosta. Vaivaa taikinaa voimakkaasti sileällä työtasolla 15-20 minuuttia, kunnes se on tasaista ja saa vakaan gluteenirakenteen.
Nosta (taikina kohoaa kokonaisena): Muotoile taikina hieman uudelleen ja aseta se taikinalaatikkoon (tai kannelliseen astiaan). Anna levätä huoneenlämmössä 30 minuuttia.
Piece proof (annoksiin jaettu taikina nousee): Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan, muotoile se pyöreiksi palloiksi ja anna levätä huoneenlämmössä vielä 7,5 tuntia.
Levitä taikina ja paista pizza:Levitä taikina, peitä halutulla tavalla ja paista. Sivuiltamme löydät paljon ideoita aidoista italialaisista täytteistä.