Punnitse vesi ja kaada se sekoittimen kulhoon. Lisää suola ja käytä tehosekoitinta pienimmällä asetuksella, kunnes suola on liuennut.
Lisää sitten 400 g jauhoja ja kaikki kuivahiiva (tai murennettu tuorehiiva) kulhon yläosaan.
Vaivaa kaikkea tasaiseksi taikinaksi 15-20 minuuttia pienimmällä teholla. Lisää loput jauhot vaiheittain. Taikina on valmista, kun se irtoaa kulhosta ilman jäämiä.
Anna taikinan levätä kulhossa vielä 15 minuuttia vaivaamisen päätteeksi, jotta se rentoutuu. Vaivaa sitten koneessa viimeinen, voimakas kierros ja sammuta prosessori, kun taikina irtoaa kauniisti reunoistaan.
Taikina (= ensimmäinen lepovaihe, koko taikinapallo nousee) Ota vaivattu taikina pois, muotoile se uudelleen työtasolle ja jännitä se. Laita sitten suljettavaan taikinakulhoon (tai Madiaan) 12 tunniksi huoneenlämpöön. Taikinan tilavuus kaksinkertaistuu tai kolminkertaistuu.
Kappaleen kypsytys (= toinen lepovaihe, annoksiin jaettu taikina nousee) Nyt jaa kohonnut taikina 250 g:n annoksiin (vastaa pizzaa) ja muodosta taikinapalloja . Säilytä taikinapalloja 12 tuntia huoneenlämmössä taikinapallolaatikossa tai muussa ilmatiiviissä astiassa. Ne kohoavat optimaalisesti, kun niiden välissä on riittävästi tilaa, ja ne saattavat koskettaa toisiaan lopussa.