Levitä 80 g pizzakastiketta jokaiselle pizzapohjalle ja varmista, että se on tasaisesti jakautunut. Pohjan on oltava kokonaan tomaattien peitossa reunaan asti.
Levitä pizzalle 3-4 revittyä basilikanlehteä. (Vinkki: Jos lehdet liotetaan kylmään veteen ennen käyttöä, ne eivät pala niin nopeasti ja niiden maku säilyy pidempään).
Levitä 6-7 viipaletta puhvelimozzarellaa. Mozzarella ei saa olla liian kosteaa, sillä muuten suolavesi valuu pizzaan paistamisen aikana.
Vedä päällystetty pizza pizzalevylle ja laita uuniin.
Jotta pizza ruskistuisi tasaisesti, sitä on käännettävä säännöllisin väliajoin. Uunivalinnasta riippuen pizza on valmis 3-6 minuutin kuluttua, ja sen voi poistaa uunista.
Viimeistele pizza pienellä määrällä basilikaa ja oliiviöljyä ja tarjoile.