Keitä pinaattia suuressa kattilassa suolatussa vedessä 2 minuuttia. Laita sitten jääkylmään veteen ja kuivaa salaattikierukassa. Hienonna pinaatti.
Sekoita kulhossa 2 munaa, ricotta ja oregano, mausta merisuolalla ja vastajauhetulla pippurilla.
Levitä lehtitaikina 5 cm korkeaan, halkaisijaltaan 20 cm:n jousitettuun muottiin ja kerrokset päällekkäin. Jätä reilusti päällekkäisyyttä reunoille. Nämä läpyskät peittävät myöhemmin tortan. Säilytä 1 ylimääräinen taikinalevy kantta varten. Sivele kerrosten väliin hieman öljyä.
Täytä kakkuvuoka puolella pinaatista ja kaada päälle ricotta-seos. Painele täytteeseen 4 vuokaa ja liu'uta raakaa kananmunaa jokaiseen. Varo vahingoittamasta munankeltuaisia. Kerrotaan varovasti loput pinaatista päälle, taitellaan sitten taikinan kansi jäljellä olevalla taikinalevyllä ja suljetaan torta.
Vatkaa viimeinen muna ja sivele kakku. Paista tunnin ajan tai kunnes kakku on kullanruskea.