Siivilöi pastajauhot työtasolle. Näin syntyy vuori. Muotoile keskelle ontelo. Kaada kananmunat ja ripaus suolaa onteloon ja sekoita vähitellen jauhoihin haarukalla.
Vaivaa taikinaa käsin, kunnes se on tasalaatuista. Jos taikina on liian kovaa eikä sitä voi vaivata kunnolla, lisää vettä tippa kerrallaan.
Taikina on valmista, kun se on sileää ja kimmoisaa mutta ei tahmeaa.
Muotoile taikinasta pallo, kääri se kelmuun ja anna levätä vähintään 30 minuuttia ja enintään 3 päivää.
Kauli taikina (pastakoneella tai valssaimella) ja leikkaa se haluttuun muotoon.
Keitä pastaa tästä taikinasta runsaassa kiehuvassa suolatussa vedessä. Kun pasta nousee pinnalle, se on valmista.
Tärkeää: Älä koskaan jätä pastataikinaa lojumaan pitkäksi aikaa, sillä muuten se haurastuu!