Aseta durumvehnäjauho pyramidin muotoon työtasolle. Tee keskelle kuoppa, ripottele joukkoon suola ja vaivaa vesi vähitellen mannasuurimoihin.
Vaivaa taikinaa käsin (tai tehosekoittimessa), kunnes kaikki on yhdistetty. Jos taikina on liian kovaa, lisää vettä pisara kerrallaan (todella pisara kerrallaan), kunnes koostumus on tasainen ja kimmoisa, mutta ei enää tahmea.
Muotoile taikinasta pallo, kääri se kelmuun ja anna levätä 30 minuuttia.
Kauli sitten taikina (pastakoneella tai valssauspuikolla) ja leikkaa se haluttuun muotoon.
Keitä pastaa tästä taikinasta runsaassa kiehuvassa suolatussa vedessä. Kun pasta nousee pinnalle, se on valmista.
Tärkeää: Älä koskaan jätä pastataikinaa pitkäksi aikaa ilmaan, sillä muuten se haurastuu nopeasti!