Koristele halutulla tavallaz. esim. suklaarahkaa, vadelmia, sokerihelmiä.
Instructions
Leikkaa pandoro isolla veitsellä poikittain niin, että saat 5 yhtä paksua, tähdenmuotoista viipaletta.
Erottele munat keltuaisiin ja valkuaisiin.
Sekoita munankeltuaiset ja sokeri kulhossa sauvasekoittimen vatkaimella, kunnes seos on mukavan vaahtoisa.
Lisää nyt Marsala ja mascarpone. Jatka vatkaamista, kunnes seos on tasaista.
Vatkaa toisessa kulhossa munanvalkuaiset kiinteiksi. Sekoita munanvalkuaisvaahto varovasti mascarponeseokseen, kunnes kaikki on hyvin sekoittunut.
Kaada nyt kerma pursotinpussiin.
Ota Pandoron pohja, aseta se lautaselle ja vedä pursotinpussi kerran kakun ulkoreunaa pitkin niin, että piirrät käytännössä tähden ulkolinjan mascarponetäytteellä. Väritä sitten tähden sisäpuoli kermalla.
Ota seuraava pienempi viipale ja aseta se kakun pohjalle niin, että mascarponekermalla päällystetyt piikit jäävät vapaiksi. Maalaa nyt tähti tälle toiselle kakkuviipaleelle ensin kermalla ja täytä sitten sisäpinta.
Seuraavaksi seuraa pienempi pala kakkua. Aseta se taas päälle niin, että mascarponekermalla päällystetyt piikit jäävät vapaiksi. Ja jatka sitten kakun kerrostamista tällä tavalla. Lopulta se näyttää pieneltä kuuselta, jonka kärjet ovat lumen peitossa.
Levitä loput kermasta päälle ja koristele haluamallasi tavalla: suklaarakeilla, sokerihelmillä tai tuoreilla hedelmillä, kuten vadelmilla! Myös kakun mascarponekärjet voi koristella.