Esitaikina ja vaivaaminen: Kaada kaikki jauhot taikinakulhoon. Lisää kuivahiiva ja sekoita vesi vähitellen joukkoon pienellä teholla (tai käsin) ja vaivaa sitten muutama minuutti suuremmalla teholla, jotta taikina muodostuu tasaiseksi.
Sekoita joukkoon suola ja oliiviöljy: Kaavi taikina yhteen lastalla, lisää suola ja vaivaa uudelleen muutaman minuutin ajan. Kun suola on täysin sekoittunut taikinaan, lisää vähitellen 50 ml oliiviöljyä, kunnes taikina on tasaista.
Proof (taikina menee kokonaisena): Peitä taikina ja anna sen levätä 10-20 minuuttia.
Pala todiste (annosteltu taikina toimii): Jaa taikina 300-320 g:n paloihin öljytyillä käsillä. Muotoile taikinanpaloista palloja ja kääri kukin löyhästi kevyesti öljyttyyn kelmuun. Anna taikinapalojen levätä jääkaapissa 4 °C:ssa 40 minuuttia. Tämän jälkeen taikinapalat voidaan muotoilla, päällystää ja paistaa kuten tavallinen pizzataikina.