Palaa takaisin
Print
Resepti Kuva
Nutrition Label
–
+
annokset
Pienempi
Normaali
Suurempi
Mozzarellatikkuja polentakuoressa
Prep Time
15
minutes
minutes
Cook Time
15
minutes
minutes
Dauer:
30
minutes
minutes
Schwierigkeitsgrad:
Medium
Personen:
4
Instructions
Sekoita kananmunat ja maito panerointia varten.
Sekoita polenta suolan, chilin, parmesaanin ja persiljan kanssa matalassa kulhossa tai syvällä lautasella.
Leikkaa mozzarella tikuiksi eli 1 cm:n paksuisiksi suikaleiksi. Taputtele tikut kuiviksi puhtaalla keittiöpyyhkeellä tai talouspaperilla.
Käännä tikkuja - kuten leipoisit schnitzeleitä - ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoissa, kunnes ne ovat täysin korppujauhojen peitossa.
Kuumenna paistoöljy pienellä pannulla. Pidä puutikkua öljyssä. Jos siihen muodostuu kuplia, lämpötila on oikea.
Paista tikkuja erissä, kunnes ne ovat kullanruskeita.