Mansikkatiramisu limoncellon ja pistaasipähkinän kera
Prep Time 1 dayday30 minutesminutes
Dauer: 1 dayday30 minutesminutes
Schwierigkeitsgrad: Medium
Personen: 4
Instructions
Pese ja puhdista mansikat. Varaa 10 mansikkaa koristeeksi ja leikkaa loput hyvin ohuiksi viipaleiksi.
Vatkaa munankeltuaiset ja tomusokeri valkoiseksi ja kuohkeaksi. Sekoita limoncello ja mascarpone varovasti joukkoon puulusikalla.
Vatkaa munanvalkuaiset jäykiksi ja sekoita joukkoon. Kaada kerros kermaa vuokaan. Levitä päälle kerros keksejä ja valuta kevyesti appelsiinimehulla. Asettele päälle mansikkaviipaleet.
Seuraavaksi tulee kerros kermaa, levitä päälle toinen kerros sienikakkua ja pirskota päälle appelsiinimehua. Levitä taas mansikkaviipaleet. Viimeisenä kerroksena on kerros kermaa.
Peitä mansikkatiramisu ja laita jääkaappiin yön yli.
Murskaa pistaasimurska (esim. laita pussiin ja murskaa tasoittimella tai vastaavalla).
Ripottele tiramisun päälle pistaasimurskaa ennen tarjoilua. Puolita loput 10 mansikkaa ja koristele tiramisu niillä.