Valmista pastataikina reseptin mukaan (ks. edellä).
Kuumenna voi ja oliiviöljy pannulla keskilämmöllä. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kuullota noin 10 minuuttia. Lisää soijakastike ja hienonnettu salvia ja kypsennä kovalla lämmöllä vielä 3-5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Kaada seos kulhoon ja anna jäähtyä. Sekoita sitten kurpitsasose, parmesaani ja korppujauhot joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon kananmunan valkuainen ja laita sivuun. Kauli pastataikina tai litistä se pastakoneella ja leikkaa noin 8 cm:n suikaleiksi (leikkurin halkaisijasta riippuen).
Aseta päälle ruokalusikallinen täytettä noin 10 cm:n välein. Aseta toinen kerros pastataikinasuikaleita päälle, paina reunoja hieman alaspäin ja muotoile pastaleikkurilla pyöreiksi tai neliön muotoisiksi. Jos sinulla ei ole pastaleikkuria tai ravioli-muottia, voit myös leikata taikinasta neliöitä ja taittaa ne kolmioiksi. Sivele tällöin reunat munanvalkuaisella ja painele haarukalla.
Kääri valmiit ravioolit kelmuun ja laita jääkaappiin vähintään 1 tunniksi. (Voidaan myös pakastaa tässä vaiheessa!) Kypsennä pannu suolalla maustettua vettä kiehuvaksi, laita ravioli varovasti pannuun ja keitä, kunnes ne nousevat pinnalle. (Tämä kestää vain noin 3 minuuttia.) Valuta kevyesti.
Salviavoin valmistamiseksi sulata voi pannulla keskilämmöllä, lisää salvianlehdet ja hauduta 2-3 minuuttia. Kaada salviavoi raviolien päälle, ripottele päälle hieman juustoa ja mustapippuria ja tarjoile.