Laita munankeltuaiset sekoituskulhoon ja vatkaa puolet sokerista vaahdoksi ja vaaleaksi.
Vatkaa munanvalkuaiset toisessa suuressa kulhossa, kunnes ne muodostavat kuplia. Lisää tässä vaiheessa loput sokerista ja jatka vatkaamista, kunnes valkuaiset ovat jäykkiä.
Valuta mascarpone. Sekoita varovasti munankeltuais-sokeriseos lastalla ja lisää sitten vähitellen kananmunan jäykät valkuaiset. Laita kerma jääkaappiin vähintään tunniksi.
Leikkaa panettone kolmeen osaan kahdella viipaleella. Sekoita vin santo ja kahvi keskenään ja lorauta kevyesti jokaisen panettone-palan päälle. Varoitus: ripottele vain kevyesti, älä liota kakkua.
Pilko suklaa pieniksi paloiksi isolla veitsellä.
Levitä puolet kermasta ja kolmasosa suklaasta panettonen pohjalle. Aseta nyt varovasti keskikappale päälle, levitä toinen puolikas kermasta ja ripottele päälle toinen kolmannes suklaarakeista. Aseta lopuksi kansi päälle.
Laita täytetty kakku jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi. Ripottele ennen tarjoilua päälle tomusokeria ja koristele lopulla raastetulla tummalla suklaalla.