Kasaa jauhot ja jätä keskelle kuoppa munia varten. Laita munat keskelle ja sekoita ne jauhoihin haarukalla. Varmista, ettei "jauhopato" murru ja munat valu ulos.
Vaivaa taikinaa käsin noin 15 minuuttia. Näin syntyy kaunis, sileä ja keltainen taikina.
Anna taikinan levätä ilmatiiviissä astiassa vähintään 30 minuuttia.
Leikkaa taikina kahtia veitsellä. Muotoile toinen osa palloksi, litistä se ja kauli se sitten mahdollisimman ohueksi jauhotetulla työtasolla jauhotetulla vatkaimella.
Jauhota kaulittu taikina kevyesti jauhoilla. Taita taikinan yläosa 5 cm sisäänpäin taikinan reunasta. Taita sitten alapäätä vielä 5 cm sisäänpäin. Taita yläosa uudelleen, sitten taas alaosa ja niin edelleen. Kun puoliskot kohtaavat keskellä, taita alempi puolisko ylimmän puoliskon päälle.
Ota sitten veitsi ja leikkaa taikinasta 1 cm leveät suikaleet. Näin saat pitkät tagliatelle-taikinat.