Palaa takaisin
Print
Resepti Kuva
Equipment
Nutrition Label
–
+
annokset
Pienempi
Normaali
Suurempi
Gnocchin perusresepti
Cook Time
1
hour
hour
Dauer:
1
hour
hour
Schwierigkeitsgrad:
Medium
Personen:
4
Equipment
Perunahöylä
uritettu lauta (vaihtoehtoisesti haarukka)
Instructions
Keitä perunat, kuori ne ja painele ne vielä lämpiminä perunankuorimakoneen läpi.
Siivilöi jauhot työtasolle. Lisää perunasose, kokonainen kananmuna ja hieman suolaa.
Vaivaa kaikki yhteen, kunnes saat tiiviin, helposti muotoiltavissa olevan taikinan.
Leikkaa taikina neljään osaan ja muotoile jokaisesta palasta sormenpaksuinen rulla.
Leikkaa rullat 2 cm:n paloiksi.
Tyypilliset harjanteet saat aikaan pyörittämällä taikinapalat haarukan selän yli tai vetämällä ne harjataululla.
Keitä gnocchit suuressa kattilassa, jossa on kevyesti kiehuvaa suolattua vettä. Ne ovat valmiita, kun ne kelluvat pinnalla.