Raasta sitrushedelmien kuori. Sekoita taikinaa varten kaikki kuivat aineet ja sitrushedelmien kuori. Hiero sitten voikuutiot seokseen sormenpäilläsi, kunnes saat murumaisen koostumuksen.
Vatkaa munat kulhossa ja lisää taikinaseokseen. Vaivaa taikinaa hyvin jauhotetulla alustalla, kunnes se on tasaista ja muotoutuu palloksi. Jos taikina on liian kuivaa, lisää teelusikallinen vettä.
Leikkaa taikina nyt kahteen lähes yhtä suureen puolikkaaseen, joista toinen puolikas on hieman suurempi, koska se on tarkoitettu pohjaa varten. Kauli puolikkaat noin 3 cm:n paksuisiksi. Kääri sitten kelmuun ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi.
Hienonna täytettä varten pähkinät karkeasti ja kuutioi sokeroitu appelsiini. Sekoita molemmat kulhossa suklaakerman ja mausteiden kanssa homogeeniseksi seokseksi.
Kun taikina on levännyt, esilämmitä uuni 180 °C:seen.
Kun taikina on hyvin jäähtynyt, kaulitse pienempi taikinapala kevyesti jauhotetulla alustalla suunnilleen leivinpellin kokoiseksi. Leikkaa sitten leivinpellille kansi. Leikkaa mallin avulla keskeltä tähti ja aseta kansi varovasti leivinpaperille.
Kauli nyt suurempi pala puhtaalla ja kevyesti jauhotetulla alustalla niin, että se mahtuu torttuvuokaan. Painele taikina hyvin vuokaan. Leikkaa reunat siististi ja pistele haarukalla monta pientä reikää pohjaan.
Levitä suklaatäyte pohjan päälle ja tasoita se.
Aseta sitten kansi pohjalle ja yhdistä nämä kaksi osaa hyvin. Jos se ei tartu hyvin, kostuta reunat kevyesti vedellä.
Paista torttua 35-40 minuuttia 180 asteen uunissa, jonka tulisija on esilämmitetty.